- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Легендарни Немац саветовао Србина око којег се отима цела Европа

© Фото : Mašimo Paolone/LaPreše via APДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 26.12.2021
Пратите нас
Легендарни немачки фудбалер Карл-Хајнц Румениге упутио је савет младом српском нападачу Душану Влаховићу, за којег су заинтересовани највећи клубови широм Европе.
Влаховић је у 2021. години постигао чак 33 гола у Серији А и тиме изједначио рекорд Кристијана Роналда.
Феноменалне партије репрезентативца Србије натерале су европске великане да шаљу понуде у Фиренцу, али ниједна засад није прихваћена.
Челници Фиорентине су у неколико наврата истакли да је Србину понуђен највећи уговор у историји клуба, али да је исти одбијен, те је одлазак у другу средину све извеснији.
„Влаховић је веома млад и већ је постигао много голова. Мој савет му је да остане у Фиорентини и не јури за новцем у тренутку када има тек нешто више од 20 година. То нигде не води. Игра у јако занимљивом тиму и ја бих у њему био још неко време да сам на његовом месту“, рекао је чувени Румениге.
Некада први човек Бајерна по завршетку играчке каријере, али и врсни голгетер који је за Баварце постигао 217 голова и додао 69 асистенција на 423 утакмице, верује у успех Фиорентине са 21-годишњаком из Земуна.
„Може да постане веома моћан. Председник Комисо нема проблем са новцем и жели да направи одличан тим. Пројекат Фиорентине је озбиљан и надам се да ће Влаховић са менаџерима пронаћи најбоље решење за све“, подвукао је Румениге.
Свађа током божићне вечере – Сергеј избачен из тима: „Дрзак је и арогантан“
Скандал у Немачкој, са трибина грмело: „Нацисте напоље“ /видео/
„У Србији сам се навикао на бомбе“ – Тадића нису уплашили холандски хулигани /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала