- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Надал о Ђоковићу: Шест милиона људи је изгубило живот, надам се да то зна

© AP Photo / Michel EulerРафаел Надал и његво стриц Тони (лево)
Рафаел Надал и његво стриц Тони (лево) - Sputnik Србија, 1920, 05.01.2022
Пратите нас
Тони Надал, чувени шпански тениски тренер и стриц Рафаела Надала, напао је Новака Ђоковића због медицинског изузећа које је добио за учешће на Аустралијан опену.
Ђоковић је у уторак сазнао да му је молба за медицинско изузеће одобрена, те се запутио у Аустралију како би покушао да освоји Аустралијан опен десети пут у каријери.
То је изненадило Тонија Надала, који се огласио колумном за „Ел Паис“.
„Морам да признам да сам, до ове објаве, мислио да ће одустати од учешћа или да ће се вакцинисати, али је уместо тога 'праведност' аустралијанских власти довела до тога да Балканцу буде дозвољен долазак“, написао је Надал у колумни.
У тексту се наводи да Ђоковић мора да има јако добар разлог због којег није вакцинисан, али и да истовремено има право да исти задржи за себе и ником га не открије.
Тони наводи да „мистерија“ мора да се разреши – да ли је то пропуст власти Аустралије или је Ђоковић желео да их изигра и заобиђе правила.
„Та контроверза би онда требало да буде разјашњена уколико сви протагонисти овог случаја желе да буду искрени. Скоро шест милиона људи је изгубило живот од овог проклетог вируса... Желим да мислим да Новак то зна и да ће, као знак људске осетљивости и разумевања других, објаснити ситуацију. Било би добро када би Ђоковић дао неко објашњење јер не верујем да је до било каквих нерегуларности дошло. Он наравно нема обавезу да даје овакве приватне информације, али у исто време мора да буде свестан да је у овом моменту свет у озбиљној здравственој кризи и да глобално људи веома пате због свега што се дешава“, подвукао је Тони Надал.
Рафаел Надал и његво стриц Тони (лево) - Sputnik Србија, 1920, 07.10.2021
СПОРТ
Тони Надал објаснио ко је ГОАТ
Вљора Читаку, амбасадорка тзв. Косова у САД - Sputnik Србија, 1920, 04.01.2022
СПОРТ
Језива увреда из Приштине: Новака упоредили са животињом
Новак Ђоковић слави победу на Завршном турниру у Торину - Sputnik Србија, 1920, 04.01.2022
СПОРТ
Година Новака Ђоковића — свет је поздравио „рањеног лава“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала