- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Надал на мети критика: Ево ти Федерер и Гејтс, Ђоковић је човек од части!

© AP Photo / Gregorio BorgiaНовак Ђоковић и Рафаел Надал
Новак Ђоковић и Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 08.01.2022
Пратите нас
Притвор Новака Ђоковића главна је тема претходних дана и то не само у свету спорта. Први рекет света добио је подршку одређених колега, међутим не и од Рафаела Надала, за кога је Новак увек имао речи хвале.
Када је Рафаел Надал побеђивао, али и губио, увек су му лепе речи стизале од Новака Ђоковића.
Међутим, колегијално поштовање делује да није било обострано јер Надал није био од оних који су стали у одбрану Ђоковића када су аустралијске власти одлучиле да први рекет света мора у притвор.
„Да је хтео, могао је без проблема да игра у Аустралији. Донео је своје одлуке, сви имају права на то, али има и последица. Наравно да се никоме не допада тренутна ситуација. На неки начин ми га је жао, али истовремено, знао је услове већ неколико месеци и донео је одлуку“, био је Надалов коментар.
Ипак, колико год Шпанија уздизала свог тениског краља овога пута није стала уз њега.
Надал се огласио фотографијом из Мелбурна, а испод те објаве уследили су многобројни коментари критике на рачун „Бика са Мајорке“.
„Ја сам Шпанац, али ме више представља овај други човек на фотографији и поистовећујем се са њим, а не са људима попут тебе, који су сарадници тираније. Знаш за кога се надам да ће победити“, написао је један од Шпанаца уз приложену Новакову фотографију.
Рафа је толико изневерио своје фанове, да им се потпуно угасила љубав према њему.
„Годинама сам ти се дивио, патио са тобом, бодрио те, остао сам да гледам твоје утакмице и желео сам да будеш најбољи тенисер свих времена. Мислио сам да си комплетна личност, али доказао си да ниси, не заслужујеш да будеш најбољи у историји. Овде престаје моје дивљење теби“, био је јасан један од коментара.
„Без речи...фотографија говори сама за себе! Ђоковић је од сада човек од части који се усудио да дигне глас! Ето остављам ти ово... “, написао је један корисник уз Надалову фотографију са Роџером Федерером и Билом Гејтсом.
Никола Миротић - Sputnik Србија, 1920, 07.01.2022
СПОРТ
Миротић: Драги Новаче... /фото/
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 07.01.2022
СПОРТ
Процурила писма – Новак је дефинитивно жртва бирократског хаоса!
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 07.01.2022
СПОРТ
Коначно добра вест за Ђоковића – једна врата су већ отворена
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала