- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Невидљиви непријатељ“ поново напао Митровића и Влаховића

© REUTERS / MARKO DJURICAВлаховић, Гајић и Митровић славе гол Србије против Ирске
Влаховић, Гајић и Митровић славе гол Србије против Ирске - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2022
Пратите нас
Александра Митровића и Душана Влаховића немогуће је зауставити на терену, у то су се уверили ривали у Чемпионшипу у Серији А, где двојица Срба воде на листи стрелаца. Ипак, овог викенда није их било у протоколу за мечеве својих клубова, а како је наведено разлог је вирус корона.
„Невидљиви непријатељ“, једини који може да заустави српске гол-машине, поново је напао, с обзиром на то да су и Митровић и Влаховић већ победили поменути вирус.
Обојица су на последњим редовним тестирањима добили позитиван налаз и то је искључив разлог што нису предводили нападе својих тимова.
Фиорентина се огласила у суботу да Душан Влаховић, иначе први стрелац Серије А са 17 голова, колико има и Ћиро Имобиле, неће бити са тимом за меч са Каљаријем (недеља 12.30) јер је поново позитиван на вирус корона, а идентичан је случај са Митровићем који је у суботу пропустио победу Фулама на гостовању Стоуку (2:3).
Митровић је са 27 погодака убедљиво први стрелац Чемпионшипа, другог по јачини такмичења када је енглески фудбал у питању, али је био онемогућен да поправи голгетерски учинак, с тим што ће се вратити чим добије негативан налаз, а то би могло да се догоди већ у понедељак.
„Нисам играо данас због короне. Нормално тренирам код куће, без симптома сам. Ако будем негативан на следећем тесту, у понедељак се враћам у тим. Требало би БОже здравља да будем спреман за следећу утакмицу“, поручио је рекордер по броју голова за репрезентацију Србије за „Бутаспорт.рс“.
Подсетимо, Митровић је у фебруару 2021. године био позитиван на вирус корона и пропустио је неколико мечева тима из Лондона, док је Влаховић око којег се отимају највећи светски клубови, а у тој трци тренутно води Јувентус, био позитиван још у почетку пандемије у априлу 2020. године.
Познавајући квалитет и менталну снагу српских нападача Митровића и Влаховића, потпуно је реално да ће, када се врате на терен, наставити тамо да тероришу противничке голмане и мреже.
Немања Матић - Sputnik Србија, 1920, 21.01.2022
СПОРТ
„Твоја слава и њихова срамота живеће довека“ – са Острва стиже јака порука Ђоковићу
Александар Митровић прославља победу против Португалије у Лисабону - Sputnik Србија, 1920, 21.01.2022
СПОРТ
Митровић са Фуламом написао историју енглеског фудбала
Стивен Бергвајн - Sputnik Србија, 1920, 20.01.2022
СПОРТ
Одбили су милионе и добили хероја
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала