- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Виландер о Надалу: „Јежим се када га гледам“

© AP Photo / Andy BrownbillШпански тенисер Рафаел Надал
Шпански тенисер Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
Пратите нас
Легендарни Матс Виландер који је тренутно аналитичар Еуроспорта и коментарише мечеве Аустралијан опена, одушевљен је тенисом који у Мелбурну игра Рафаел Надал. Виландер је поручио да се јежи док гледа како Шпанац изгледа на терену.
Шпански „бик са Мајорке“ само je 2009. године освојио титулу на првом Гренд слем турниру, али му је ове олакшан посао након што је Новаку Ђоковићу забрањено да учествује на турниру чији је трофеј подизао рекордних девет пута.
Надал је до четвртфинала стигао после рутинске победе над Французем Адријаном Манарином којег је елиминисао у три сата, а драма је виђена само у првом који је трајао невероватних 82 минута и који је окончан у тајбрејку резултатом 16:14.
„То је један сет. Да је Рафа изгубио сет, ништа се не би променило на енергетском нивоу. Свакако би добио тај меч, победио би наредна три сета и славио би. Надал би против Манарина у 49 од 50 мечева добио три везана сета. Он је невероватан, јежим се када га гледам. Надам се да никада неће да оде“, поручио је Матс Виландер у студију.
Наредни ривал мотивисаном Шпанцу је Канађанин Денис Шаповалов који је изненадио у двобоју са Немцем Александром Зверевом.
Некадашња америчка тенисерка Крис Еверт - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2022
СПОРТ
Снажна порука легендарне Американке: Погледајте и другу страну /видео/
Скот Морисон (лево) и Данијел Ендруз (десно) - премијер Аустралије и премијер Викторије - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2022
СПОРТ
Премијер поново о Ђоковићу: Тај момак је мислио да је већи од турнира – па није
Француски тенисер Гаел Монфис - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2022
СПОРТ
Послао Миомира кући па се захвалио: Срби су ми помогли, хвала им
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала