- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда отпутовала у Пиреј, Радоњић и Ивановић говорили о очекивањима

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер Црвене звезде Дејан Радоњић
Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић - Sputnik Србија, 1920, 26.01.2022
Пратите нас
Кошаркаши Звезде отпутовали су у среду у раним јутарњим часовима преко Цириха за Атину, где у четвртак играју против Олимпијакоса у Евролиги, у Пиреју. Очекивања пред меч изнели су тренер Дејан Радоњић и плејмејкер Никола Ивановић.
„Распоред је такав какав јесте. После два меча која смо имали, боравка у Француској и Словенији ту смо и радимо мало на опоравку. Нисмо играли добро против Асвела и направили смо много грешака, атипичних за нас које краси игра са великом енергијом. У овом тренутку ми немамо ту енергију, што је потпуно објективно и нисмо на том нивоу на којем смо били и на којем желимо поново да будемо“, рекао је Радоњић за клупски сајт.
Дуел црвено-белих из Пиреја и Београда на програму је у четвртак од 20.00.
„За боље ствари треба више тренинга, времена и утакмица. Распоред је такав да простора за то нема, видећемо колико ће нам времена бити потребно да дођемо до тог неког нивоа. Генерално је утисак да нисмо на нивоу на којем смо били и ето да будем прецизнији - далеко смо од тога“, каже Радоњић и додаје:
„О Олимпијакосу можемо да причамо само у суперлативу. Одличан тим, играју изванредно, имају доста разлога да се надају позитивном резултату ове године, да оду до завршнице у Евролиги. Као што сам рекао, ми смо приморани да размишљамо само о себи, односно како да превазиђемо све ово на што безболнији начин“, закључио је Радоњић.
Кошаркаш Никола Ивановић свестан је тешког гостовања у Грчкој.
„Знамо шта нас чека у Пиреју, оно што је заиста битно јесте да се што пре вратимо у ритам и подигнемо квалитет. Нисам сигуран да ли ћемо победити Олимпијакос, али се надам да ћемо дати све од себе и одиграти једну добру утакмицу“, рекао је Ивановић и присетио се прве утакмице у Београду, у којој је Звезда победила:
„Тада смо одиграли квалитетну утакмицу, контролисали смо већи ток сусрета, упркос томе што смо имали неких грешака, лоших одлука и пропуста у одбрани. Имали смо у претходном периоду доста проблема са короном, треба да се вратимо у ритам из новембра и децембра. Видело се на терену да се мучимо у одбрани и нападу, али најбитније је да смо поново сви здраво, да је 80 одсто екипе укључујући и тренере прележало корону па смо мирни“, закључио је Ивановић.
Тренутни скор Олимпијакоса у ЕЛ је 12-7, док су црвено-бели су на 7-12.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
Кошаркаши Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
СПОРТ
Звезда кроз драму до победе у Љубљани!
Најбољи кошаркаш на свету Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 26.01.2022
СПОРТ
Бројеви су јасни – историјска доминација Николе Јокића
Детаљ са утакмице Црвена звезда – Бајерн у Београду (Евролига) - Sputnik Србија, 1920, 30.12.2021
СПОРТ
Српско-руска драма у Београду – Звезда испустила велику предност
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала