- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Британка освојила Америку и живот јој се претворио у пакао: „Одузета ми је слобода“

© AFP 2023 / BEN STANSALLЕма Радукану
Ема Радукану - Sputnik Србија, 1920, 01.02.2022
Пратите нас
Ема Радукану која је прошле године освојила УС Опен и постала планетарно популарна јер је склопила бројне јаке спонзорске уговоре, тренутно пролази кроз пакао. Опседнути фан који је прогањао и у неколико наврата посећивао њену породичну кућу, ухапшен је и осуђен.
Британка румунског порекла кратко је уживала у слави, нагло јој је скочио број пратилаца на друштвеним мрежама, сада их има чак 2,1 милиона, али је међу њима и опседнути фан који је прешао све границе.
Наиме, 35-годишњи Амрит Магар уходио је Ему Радукану, након што је сазнао њену адресу чак три пута је посећивао породичну кућу, где је прво доносио цвеће, касније је окитио јелку испред породичне куће, а на крају је све кулминирало када је са терасе украо ципеле.
Испоставило се да ципеле нису биле од британске тенисерке и шампионkе УС Опена, већ од њеног оца који је на камери успео да види лик Амрита Магара и да повеже са човеком који је доносио цвеће Еми.
Убрзо је случај привљен полицији, која је заједно са Еминим оцем пратила опседнутог фана и у његовој торби су пронађене ципеле.
Моментално је ухапшен и осуђен, а бранио се тиме да је само хтео заслужени сувенир.Такође, једном приликом је у дому Еме Радукану оставио поруку да она „заслужује љубав“, као и да је препешачио 23 миље како би је видео, што је и нацртао на мапи и оставио испред њене куће.
Упркос томе да је 35-годишњи прогонитељ Еме Радукану ухапшен, она је забринута за сопствену безбедност.
„Осећам се као да ми је одузета слобода. Стално гледам преко рамена. Осећам се на ивици и брине да би све ово могло поново да се догоди. Не осећам се безбедно у свом дому где би требало да сам најбезбеднија“, поручила је новинарима британска тинејџерка која размишља о томе да се он и остатак породице преселе зарад безбедности.
Новак Ђоковић, Рафаел Надал и Роџер Федерер - Sputnik Србија, 1920, 01.02.2022
СПОРТ
Рафа о трци за историју са Роџером и Новаком: На крају, није ни битно
Сем Грот - Sputnik Србија, 1920, 01.02.2022
СПОРТ
Нападао је Ђоковића, а сада постао политичар
Новак Ђоковић и Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 31.01.2022
СПОРТ
Мрачна страна Надаловог чуда
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала