- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Инспектор Блажа открио зашто се солидарише са Памелом Андерсон

© Sputnik / Иља Питаљев / Уђи у базу фотографијаПамела Андерсон
Памела Андерсон - Sputnik Србија, 1920, 04.02.2022
Пратите нас
Аутор хита „Лепа си Памела“, Прљави инспектор Блажа открио је за Спутњик зашто је солидаран са Памелом Андерсон.
Премијера серије „Пем и Томи“ о браку Памеле Андерсон и Томија Лија подигла је приличну прашину и код критике и код публике, пре свега, захваљујући сценама у којима се глумци појављују у потпуности разголићени.
У серији о турбулентној вези Памеле Андерсон и Томија Лија насловне улоге играју Лили Џејмс и Себастиан Стен, којима скидање пред камерама није представљало никакав проблем.

Кућни видео поучан као „Опстанак“

Серија „Пем и Томи“ приказује се на стриминг сервису „Хулу“ и прати причу о снимку секса коју је из Памелиног и Томијевог дома украо електричар и продао га на интернету, а „кућни урадак“ се врло брзо раширио широм света.
Прљави инспектор Блажа, аутор хита „Лепа си Памела“, каже за Спутњик да је кључни део серије „Пем и Томи“ — кућни видео ког су снимили Памела Андерсон и Томи Ли, гледао деведесетих година у време највеће кризе.

„Та видео-касета се изнајмљивала у видео-клубу, ВХС касете су биле. То је један врло поучан филм. Као што смо некад сви гледали ’Опстанак‘ на РТС-у, тако је из тог филма Томија Лија и Памеле могло доста да се научи о сексуалном васпитању.

Зашто је Блажа солидаран са Памелом

Блажа ипак неће гледати серију јер је Памела рекла да је неће гледати ни она, ни њена породица.

„Солидаришем се са Памелом као што се и Памела солидарисала са српским народом у најтежим тренуцима кад је било бомбардовање. Можда су људи заборавили, али многи нису, Памела је једна од ретких јавних личности из света шоубизниса која је радила и живела у Америци, родом је Канађанка, али је у САД направила каријеру, која је рекла да је бомбардовање Србије једна велика грешка и страшан потез НАТО-а. Пошто је Памела рекла да њена породица не подржава тај филм и да га неће гледати, онда га ни Блажа неће гледати.

Порука Памели и Томију

Блажа је упутио поруку Памели и Томију поводом премијере серије.

„Томи Лију заврнућу, бре, шију, то се зна. То је порука из песме коју сам посветио Памели оних година. А Памели: Лепа си Памела, љубитељ сам твога тела.“

Маша Радовић и Прљави инспектор Блажа - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2018
Инспектор Блажа: Ово бих шапнуо Путину... (видео)
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала