- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

УРА најавила разговоре за данас: Абазовић треба да буде нови мандатар

© Sputnik / Бобан НововићДритан Абазовић
Дритан Абазовић - Sputnik Србија, 1920, 05.02.2022
Пратите нас
Шеф клуба посланика „Црно на бијело“ у Скупштини Црне Горе Милош Конатар (УРА) рекао је да сматра да нови мандатар треба да буде лидер покрета УРА Дритан Абазовић.
Контар је у парламенту рекао да ће разговори почети већ данас. Разговараће се прво са представницима актуелне већине, али и са другим субјектима у парламенту. Навео је да ће то бити билатерални разговори, преносе црногорски медији.
„Став о мандатару је мој субјективан став“, рекао је Конатар.
Он је навео да не види како би сарадња са председником парламента Алексом Бечићем била плодотворна ако Абазовић буде мандатар, с обзиром на све што су Бечић и посланици Демократске Црне Горе казали на рачун УРА и Абазовића током седнице парламента.
Упитан да ли ће „Црно на бијело“ гласати у понедељак о смени председника парламента Алексе Бечића, Конатар је рекао да ће „имати консултације у УРА и донети одлуку“, преносе црногорски медији.
Такође, он је рекао да инцидент, након гласања у парламенту, у коме је учествовао посланик Праве Црне Горе Марко Милачић, не представља нешто посебно важно, да то остаје у парламенту, и да су тешке речи некад саставни део политичког живота.
Скупштина Црне Горе - Sputnik Србија, 1920, 04.02.2022
РЕГИОН
Црна Гора: Изгласано неповерење Влади, ДПС слави
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала