- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Краљица под надзором, принц Чарлс позитиван на корону

© AP Photo / Toby MelvilleПринц Чарлс и краљица Елизабета
Принц Чарлс и краљица Елизабета - Sputnik Србија, 1920, 11.02.2022
Пратите нас
Британски принц Чарлс позитиван је вирус корона, због чега је краљица Елизабета под здравственим надзором јер је била у блиском контакту са њим.
Принц Чарлс је у самоизолацији, пошто је по други пут позитиван на вирус корона, а први пут је болест прележао у марту 2020.
Извори из Бакингемске палате потврдили су да је краљица Елизабета била у блиском контакту са Чарлсом у уторак, два дана пре него што је позитивно тестиран, али за сада нема симптоме вируса корона, преноси Гардијан.
Елизабета (95) је потпуно вакцинисана, па се неће самоизоловати, иако ће јој бити саветовано да буде под медицинским надзором тако што ће радити брзе тестове на дневном нивоу, наводе извори британских медија.
Да је Чарлс позитиван на корону објављено је у четвртак, само 12 минута пре него што је требало да дође на церемонију откривања статуе у Винчестеру.
Само дан пре него што је објављено да је Чарлс позитиван, он и његова супруга Камила били су на јавном догађају у Британском музеју, где су срели велики број људи на свечаности Британско-азијског траста.
Британска краљица Елизабета и Камила Паркер, војвоткиња од Корнвола - Sputnik Србија, 1920, 06.02.2022
СВЕТ
Краљица Елизабета: Желим да Камила буде краљица
Краљица Елизабета Друга - Sputnik Србија, 1920, 07.02.2022
СВЕТ
Еликсир дуговечности: Шта једе краљица Елизабета
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала