- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Медојевић: Абазовић да се не игра сектором безбједности

© Фото : Youtube/ADRIA TV Montenegro/PrintscreenНебојша Медојевић
Небојша Медојевић - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2022
Пратите нас
Небојша Медојевић, лидер ПзП-а, изјавио је да „брак између Здравка Кривокапића и Дритана Абазовића прелази у ружну бракоразводну парницу“.
Већ раније сам указивао на проблем да ова власт није успјела да оснажи грађанску контролу над сектором безбједности. Сада смо свједоци да се у јавност износе информације које су предмет оперативног рада АНБ-а, казао је Медојевић на конференцији за штампу.

Порука Абазовићу

Он је позвао Дритана Абазовића да „престане да се игра са сектором безбједости и да прекине са злоупотребом оперативних информација и медија који стоје иза њега“.
„Угрожен је мир и стабилност. Трговина информација у оваквом хаосу...хиљаде таквих информација које могу да дођу од стране људи које су радили у АНБ и који информације достављају Абазовићу. АНБ није реформисана, тамо су и кадрови мафије, ДПС-а...“, казао је Медојевић.
Према његовим ријечима, „тренутак је да овај хаос и криза престане“.
„Оба шверцерска картела и нарко мафија је много јача него власт...исовремено се распада власт и опозиција... Оперативци су у посједу одређених информација. Кад они виде да имају два директора у АНБ и када виде да има заинтересованих за информације, они ће да их продају...“, каже Медојевић.

Црна Гора постаје Латинска Америка

Он је поручио да је вријеме да се сједне и договори које су темељне вриједноси на којима почива Црна Гора и око термина избора.
„Морамо да се договоримо... Да Срби у Црној Гори нису грађани другог реда... Да се договоримо око вриједности на којима треба да почива ова држава... Црна Гора улази у тешку безбједносну кризу, постаје Латинска Америка“, мишљења је Медојевић.
Небојша Медојевић је казао да је смјешно да Дритан Абазовић говори о европској Влади коју подржава десет одсто грађана...
„Влада се може формирати само на изборима... ДФ позива, дајте да сједнемо да се договоримо“, каже Медојевић.
Он је казао да ПзП неће учествовати ни у једном пројекту иза којег стоје посланици ДПС-а.
„Ако мафија предложи Дритана за премијера те Владе, са нама нема разговора“, казао је он. Медојевић је додао да ако буду суочени „са бруталном злоупотребом, да ће бити протести“.
„Биће то мирни протести, као и увјек кад их ДФ организује“, поручио је он.
Мило Ђукановић - Sputnik Србија, 1920, 11.02.2022
РЕГИОН
Влада Црне Горе са Миловом странком договорена, преговори са бившом већином форма или — фарса
Конференција за штампу Демократског фронта - Sputnik Србија, 1920, 10.02.2022
РЕГИОН
Медојевић: Неподношљиви смрад издаје шири се Црном Гором
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала