- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан отвара капије Хумске – бесплатно на Раднички

© Фото : Мирослав Тодоровић / ФК ПартизанСтадион Партизана
Стадион Партизана - Sputnik Србија, 1920, 18.02.2022
Пратите нас
Фудбалски клуб Партизан саопштио је после победе у Лиги конференција над Спартом из Прага (1:0) да ће улаз на утакмицу домаћег првенства против Радничког из Крагујевца бити бесплатан.
Партизан је позвао „Гробаре“ и све којима је црно-бела боја у срцу да дођу у Хумску и да подрже екипу против Раничког из Крагујевца у мечу 23. кола Суперлиге који је заказан за 20. фебруар од 15.30.
Свакако сјајна вест за навијаче Партизана који ће улазнице морати да подигну на благајнама стадиона у Хумској од недеље 20.02.2022. од 10 часова до почетка утакмице.
Од 18.02. од 12 часова бесплатне улазнице су доступне и у Меркатор Центру на Новом Београду и тржном центру Стадион на Вождовцу.
На дан утакмице преузимање бесплатних улазница могуће је само на благајнама стадиона Партизана. У недељу ће након термина за бесплатне улазнице бити омогућена и продаја за утакмицу Партизана против Спарте.
Једна особа може преузети највише четири улазнице уз лични идентификациони документ са фотографијом и матичним бројем.
Сходно Закону о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама Републике Србије, лица млађа од 16 година не могу сама да купе улазницу нити да буду на стадиону без пратиоца.
Подсетимо, Партизан је у првом мечу шеснаестине финала Лиге конференција победио Спарту у Прагу голом Квинсија Менига на асистенцију Саше Здјелара и већ у четвртак, 24. фебруара их очекује реванш.
Фудбалери Партизана - Sputnik Србија, 1920, 18.02.2022
СПОРТ
Црно-бели печат на српски фудбалски сан!
Фудбалери Партизана - Sputnik Србија, 1920, 17.02.2022
СПОРТ
Партизан чекао и дочекао гол – победа у Прагу!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала