- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пољска губи битку са хулиганима – фантомке и бејзбол палице прекинуле тренинг

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 18.02.2022
Пратите нас
Не може без немилих сцена у пољском фудбалу. После Легије чији су навијачи упали у аутобус и желели да се обрачунају са играчима, и Висла се нашла на удару хулигана који су прекинули тренинг и постројавали своје фудбалере.
Терор навијача у Пољској се наставља. Фудбалери Висле из Кракова припремали су се за утакмицу против Лечне да би се после 15 минута догодило нешто недопустиво.
Хулигани са фантомкама и бејзбол палицама упали су на тренинг, наредивши играчима да стану у врсту, после чега су почели да их вређају. Наводно, било је и пљувања, а порука је гласила да желе да се јаче боре за грб Висле и да под хитно морају да поправе резултате.
У супротном вербални окршај прерашће у физичку силу, што је за сваку осуду. Полиција је контактирана и експресно је стигла, као и власници клуба.
Да прича буде још гора и невероватнија, постарали су се хулигани који нису желели да напусте тренинг камп након што су љубазно замољени, већ су почели да вређају и власнике клуба и желели су с њима да се обрачунају, а полиција је спречила већи инцидент.
„Свесни смо да су навијачи незадовољни, љути, огорчени и да не могу да се помире са чињеницом да смо катастрофално стартовали у другом делу сезоне. Разговарали смо са њима и обећали су нам да убудуће неће правити овакве инциденте који су имали за циљ да пробуде свест код играча. Не слажемо се са таквим понашањем и ставом навијача, што смо и изнели на састанку. Неколико њих је завршило у полицијској станици на разговору. Овакве ствари не смеју да се дешавају клубу као што је Висла“, наведено је у саопштењу на официјалном сајту пољског клуба.
Висла је у пролећном делу сезоне у два меча претпела исто толико пораза, те заузима 13. позицију на табели пољске Екстракласе са само бодом предности у односу на Заглебје које је у зони испадања.
Стадион Партизана - Sputnik Србија, 1920, 18.02.2022
СПОРТ
Партизан отвара капије Хумске – бесплатно на Раднички
Фудбалери Партизана - Sputnik Србија, 1920, 18.02.2022
СПОРТ
Црно-бели печат на српски фудбалски сан!
Барселона - Наполи - Sputnik Србија, 1920, 17.02.2022
СПОРТ
Барселона се пеналом спасла бруке, Зенит „пао“ у Санкт Петербургу!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала