- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Након изјава Путина - Бајден сазвао састанак тима за националну безбедност

© AFP 2023 / Chip Somodevilla / Getty Images North AmericaАмерички председник Џо Бајден држи уводни говор на виртуелном „Самиту за демократију“ у Вашингтону
Амерички председник Џо Бајден држи уводни говор на виртуелном „Самиту за демократију“ у Вашингтону - Sputnik Србија, 1920, 21.02.2022
Пратите нас
Амерички председник Џозеф Бајден сазвао је састанак тима за националну безбедност због ситуације у Украјини, преносе медији.

„Неименовани званичник Беле куће саопштио је да се Бајден састао са тимом за националну безбедност како би добио најсвежије податке по питању Русије и Украјине“, преноси Ројтерс.

Ова вест је уследила убрзо након што је председник Русије Владимир Путин саопштио да ће одлука о признању самопроглашених Доњецке и Луганске Народне Републике бити донета данас.
Иначе, на ванредном састанку Савета безбедности Русије, на којем се одлучивало о евентуалном признању ДНР и ЛНР, министри спољних послова и одбране Русије Сергеј Лавров и Сергеј Шојгу изјаснили су сер за признање двеју самопроглашених република.
Исто мишљење дали су и остали чланови Савета безбедности.
Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 21.02.2022
РУСИЈА
Путинове поруке на седници Савета безбедности Русије: Иживљавали су се над људима у Донбасу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала