- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новакова величина се мери дечијим осмехом /видео/

© AP Photo / Kamran JebreiliНовак Ђоковић током првог кола турнира у Дубаију и дуела са Лоренцом Мусетијем
Новак Ђоковић током првог кола турнира у Дубаију и дуела са Лоренцом Мусетијем - Sputnik Србија, 1920, 23.02.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, вратио се на терен после скоро три месеца паузе, а навијачи су га у Дубаију дочекали са овацијама. Да је српски ас и даље идол и играч који гаји сјајан однос са публиком показује и сцена Новака и дечака који је остао одушевљен јер је упознао светског броја један.
Одлично је Новак обележио повратак на терен победом над Лоренцом Мусетијем, а тријумф је поздравила и публика са трибина.
Велики број српских и страних навијача бодрио је Новака иако српски тенисер није очекивао велику подршку након догађаја у Аустралији и изјаве да и даље не жели да се вакцинише.
Ипак, Ђоковића је сачекало позитивно изненађење, а он је као и увек знао да узврати љубав, што је овога пута најбоље осетио један дечак.
Симпатични плавушан по имену Тими пришао је Новаку, а српски ас је из торбе извадио мајицу и дао је дечаку.
Хвала ти легендо за поклон! Ово је част, велика мотивација и инспирација! Идемо“, написао је Тими испод снимка са Новаком.
Малишану се аутоматски осмех нацртао на лицу, а затим је одушевљено загрлио најбољег тенисера света који му је узвартио.
Тими је најбољи јуниорски играч Уједињених Арапских Емирата, а фотографије са Новаком његова мајка и раније је качила на Тимијевом профилу на друштвеној мрежи Инстаграм.
Нема сумње да ће Новаку бити лакше у наставку турнира јер је видео да је и даље идол млађима и да и даље има гласну публику која стоји уз њега, упркос томе што се многи не слажу са његовим ставом.
Ђоковић је искрено објаснио да још увек не жели да се вакцинише, али упркос томе што је напоменуо да нема антиваксерски став од једног дела јавности је окарактерисан као припадник те групе људи.
Због тога је „Ајмо Ноле“ са трибина имао још већи значај, што је потврдио и први рекет света након меча.
„Фантастични су навијачи били данас. Било је неизвесно како ће ме дочекати публика, нисам знао, прижељкивао сам најбоље, а ово је било боље од најбољег. Стварно нисам знао, знао сам да сам изашао на терен у Аустралији не би било овако. Нисам знао како ће људи реаговати, али хвала им од срца!“, рекао је после победе Новак.
Први рекет света ће у осмини финала Дубаија играти против Карена Хачанова.
Шпански тенисер Карлос Алкарас - Sputnik Србија, 1920, 22.02.2022
СПОРТ
Из Шпаније „стиже ураган“ – тинејџер успео да засени Ђоковића, Федерера и Надала!
Новак Ђоковић на тренингу у Дубаију - Sputnik Србија, 1920, 22.02.2022
СПОРТ
Новак сазнао ривала у осмини финала Дубаија
Аслан Карацев - Sputnik Србија, 1920, 22.02.2022
СПОРТ
Рус уместо да брани титулу доживео дебакл – Американац иде на Србина
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала