- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Радомир би био поносан /видео/

© AFP 2023 / PIERRE-PHILIPPE MARCOUРадомир Антић
Радомир Антић - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2022
Пратите нас
Завршено је реновирање стадиона Слободе из Ужица који носи назив по прослављеном фудбалском стручњаку Радомиру Антићу. Прелеп објекат, спреман је да угости навијаче у пролећном делу сезоне Српске лиге Запад.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одисејa“ (odysee.com).
У августу 2021. године донета је одлука да стадиону у Ужицу промени име и понесе га по човеку који је оставио дубок траг где год да је радио. Једини стручњак који је седео на клупама три највећа шпанска клуба – Реала, Барселоне и Атлетико Мадрида.
Бивши селектор Србије који је преминуо 2020. години у 71. години, живота несумњиво би био поносан на чињеницу да је стадиону у Ужицу понео његово име, као и да је у потпуности реновиран и да је спреман да угости навијаче у наставку сезоне.
Слобода је тренутно четврта на табели са 27 бодова, док првопласирана Слога Пожега има четири бода предности. Први тим на табели Српске лиге Запад избориће пласман у Прву лигу Србије, односно други по јачини ранг такмичења у српском фудбалу.
Подсетимо, Радомир Антић је каријеру почео управо у ФК Слободи, после чега је прешао у Партизан, касније је бранио боје Фенербахчеа и Сарагосе, као и Лутона. По завршетку играчке каријере, уследила је богата тренерска. Стартовао је као помоћник у Партизану давне 1985. године, касније је водио Сарагосу, Реал, Овиједо, Атлетико Мадрид, Барселону, Селту, Србију, Шандонг и Хебеј.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 01.03.2022
СПОРТ
Падао је снег – падали су и картони и увреде у Новом Пазару /видео/
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 01.03.2022
СПОРТ
Милојевић поново остао без посла
Директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић - Sputnik Србија, 1920, 01.03.2022
СПОРТ
Терзић о „Гаспрому“: Захтев УЕФА би био сулуд
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала