- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Жељка Цвијановић: Високи представници били и остали заштитници лажи и промотери хаоса у БиХ

© Sputnik / Дејан СимићЖељка Цвијановић
Жељка Цвијановић - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2022
Пратите нас
Председница Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је Срни да високи представници намерно привлаче лошу пажњу на БиХ, истичући да су они били и остали заштитници лажи и промотери хаоса у БиХ.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одисејa“ (odysee.com).
„Да нас нису мрцварили неуставним решењима и рушили домаћи дијалог нешто би и било од БиХ и њеног напретка“, рекла је председница Српске коментаришући повезивање БиХ са ситуацијом у Украјини од стране бивших високих представника у БиХ, Кристијана Шварц-Шилинга и Валентина Инцка.
Упитана да прокоментарише захтеве за убрзани улазак појединих земаља у ЕУ, председница Цвијановић је одговорила да су „нас до сада учили да се за улазак у чланство ЕУ морају испунити одређени услови“.
„Ако се шта у међувремену променило, онда нека БиХ ставе на врх листе за брзи улазак у ЕУ“, поручила је председница Републике Српске, преноси РТРС.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала