- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Легенда Партизана има тежак задатак – да врати Орлиће у врх европског фудбала

© Фото : Фудбалски савез Србије / Марко МетлашГоран Плави Стевановић – нови селектор У21 репрезентације Србије
Горан Плави Стевановић – нови селектор У21 репрезентације Србије - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2022
Пратите нас
Горан Плави Стевановић, некадашњи тренер Партизана, именован је за новог селектора младе репрезентације Србије (У21). Пред њим је тежак задатак да врати Орлиће у сам врх европског фудбала, после неуспеха у квалификацијама за Европско првенство.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одисејa“ (odysee.com).
Фудбалски савез Србије и Горан Плави Стевановић потписали су уговор о сарадњи до јуна 2023. године, док ће досадашњи вршилац дужности Александар Рогић остати на месту селектора за играче узраста до 20 година.
После турбулентног периода који смо имали са младом репрезентацијом надамо се да ћемо са Гораном Стевановићем добити одређену врсту стабилности. Реч је о доказаном и ренонираном тренеру за којег верујемо да ће успоставити квалитетан ритам рада са овом селекцијом. Стевановић ће имати максималну подршку свих структура ФСС. Пред нама је наставак квалификција, две утакмице код куће против Северне Македоније и Јерменије које неће бити једноставне. Наши циљеви су максимални и верујемо да ћемо остварити победе у обе утакмице“, рекао је Никола Лазетић, директор млађих категорија ФС Србије.
Горан Стевановић се поново враћа у ФСС, с обзиром на то да је 2006. године био помоћник Илији Петковићу у периоду од 2003. до 2006. године.
„Рад у младој селекцији је специфичан, то су фудбалери који би у перспективи требало да буду ослонац А репрезентације. Одговорност је велика и хвала Савезу на указаном поверењу. Долазим мотивисан и надам се да ћемо успети да направимо нешто што ће представљати чврст темељ за будућност“, поручио је Стефановић на промоцији.
Андреа Ањели и Александар Чеферин - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2022
СПОРТ
Богати спремају нови пуч, али се један битан човек противи: „Паралелни универзум“
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2022
СПОРТ
Влаховић дочекан срамним увредама и морбидном кореографијом, али одлази с победом! /фото, видео/
Радомир Антић - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2022
СПОРТ
Радомир би био поносан /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала