- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Пентагон: Успоставили смо комуникацију са Москвом ради спречавања војних инцидената

CC0 / / Пентагон
Пентагон - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2022
Пратите нас
Пентагон је због ситуације у Украјини од 1. марта успоставио комуникациони канал са Министарством одбране Русије у циљу спречавања војних инцидената, изјавио је за Спутњик представник америчког Министарства одбране.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одисејa“ (odysee.com).
„Министарство одбране САД је недавно, 1. марта, успоставило комуникациони канал с Министарством одбране Русије у циљу спречавања погрешних процена, војних дејстава и ескалације”, саопштио је агенцији сарадник Пентагона.
Он је још додао да Вашингтон, као и пре, одржава са Москвом неколико комуникационих канала „ради разматрања најважнијих безбедносних питања у случају непредвиђених околности или ванредне ситуације”.
Бројни медији су претходно објавили како Пентагон жели да са Русијом успостави комуникациони канал због ситуације у Украјини, сличан оном који је био успостављен у вези са дешавањима у Сирији 2015. године.
Руски генерал-мајор Игор Конашенков - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2022
РУСИЈА
Упозорење Русије страним плаћеницима: Седам пута размислите пре поласка у Украјину
Поглед на Пентагон - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2022
СВЕТ
Пентагон: Америка доставља Кијеву најбоље наоружање, али смо забринути за безбедност Зеленског
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала