- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Огласио се „гуру“ – и говорио о Ђоковићу

© AFP 2023 / MIGUEL MEDINAПепе Имас, шпански гуру, бивши тенисер и пријатељ Новака Ђоковића
Пепе Имас, шпански гуру, бивши тенисер и пријатељ Новака Ђоковића - Sputnik Србија, 1920, 09.03.2022
Пратите нас
Шпански гуру Пепе Имас, блиски пријатељ и једно време део тима Новака Ђоковића, говорио је о томе каква је особа српски тенисер и колико је спреман да уради како би помогао другима.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Имас је због својих ставова био малтене константно на мети критичара у Србији, а док се појављивао на Новаковим мечевима српски тенисер је бележио лоше резултате.
Новак је тада, у периоду од 2016. до 2018, углавном био и без Марјана Вајде, али је један део Новакових навијача жестоко критиковао Имаса и његове методе „ширења љубави и мира“.
Шпански лист „АС“ је недуго након новог Вајдиног одласка контактирао Имаса за коментар о Ђоковићу, осврнувши се и на ствари које су се српском тенисеру десиле у претходних неколико година.
„Све је чинио из срца. Неке ствари успешније, неке мало мање. Новак је само човек и он константно учи. За неке ствари је погрешио и због тога је трпео критике, али је све то прихватио и из тога учио. Све што је чинио било је из жеље да помогне, а не из интереса“, изјавио је Имас и додао:
„Обично се видимо увече на турнирима, некада код њега у Марбељи или у Монте Карлу, а тада причамо и о томе како да помогне својим колегама. Знам за неке његове поступке који нису познати и они су магични. Волео бих да је више таквих људи“.
А, што се тиче пријатељства и саветодавне улоге у животу и каријери српског тенисера...
„Када имам нешто да му кажем, врата су увек отворена, као и у обрнутој ситуацији. Важан део Новаковог живота је у Марбељи и због тога се чешће виђамо. Такође, његов брат Марко је овде и са њим радим на пројекту са младим тенисерима“, објаснио је некада 146. тенисер света.
Пепе Имас и Марко Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 21.04.2021
Новаков брат отворио душу: Губио сам свој живот
Марјан Вајда и Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2022
СПОРТ
Ђоковићу се поновила историја, али – ово није 2017. година
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала