- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Руски дипломата: Вашингтон oзбиљно забринут откривањем истине о биолабораторијама

© Sputnik / Алексей Агарышев / Уђи у базу фотографијаУлаз у амбасаду Русије у Вашингтону
Улаз у амбасаду Русије у Вашингтону - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2022
Пратите нас
САД показују озбиљну забринутост поводом откривањѕ истине о раду на војно-биолошком програму у близини руских граница, изјавио је амбасадор Русије у Вашингтону Анатолиј Антонов.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Прикажи преко целог екранаИзађи из режима целог екрана
„Нервозне изјаве америчких власти сведоче о озбиљној забринутости Беле куће због откривања истине о раду на војно-биолошком програму у близини граница Русије који финансирају САД“, приметио је дипломата.
Руски амбасадор је позвао САД да одмах прекину илегални рад у области војне биологије на постсовјетском простору и подсетио да је време да Вашингтон убрза уништење националних залиха хемијскох оружја.
Раније је Министарство одбране Русије саопштило да поседује информације да је на територији Украјине функционисало око 30 лабораторија које су испуњавале наређења Министарства одбране САД.
Заменица америчког државног секретара Викторија Нуланд потврдила је да у Украјини постоје биолошки истраживачки објекти и да САД тренутно раде на спречавању њиховог пада под контролу руских снага.
Данас се огласио и Пентагон који је саопштио да нису тачни наводи да су Сједињене Америчке Државе користиле биолабораторије у Украјини за израду биолошког оружја.
Зграда Организације за забрану хемијског оружја у Хагу - Sputnik Србија, 1920, 09.03.2022
РУСИЈА
Русија шаље ОЗХО документе о могућој провокацији Кијева хемијским оружјем
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала