- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Огласила се руска шампионка: „Нереална мржња према мени, мојој породици и целој земљи“

© Sputnik / Владимир Астапкович / Уђи у базу фотографијаТатјана Навка као принцеза Одета у леденој представи Лабудово језеро у Палати спортова Мегаспорт
Татјана Навка као принцеза Одета у леденој представи Лабудово језеро у Палати спортова Мегаспорт - Sputnik Србија, 1920, 14.03.2022
Пратите нас
Татјана Навка, руска олимпијска шампионка у плесу на леду, огласила се након санкција које су јој увеле Сједињене Америчке Државе.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

САД су увеле санкције према Навки, жени портпарола Кремља Дмитрија Пескова, као и његовој одраслој деци и бројним чланова руске Државне думе.
Због тога је Навка, која је освојила злато на Зимским олимпијским играма у Торину 2006. године и многа друга најсјајнија одличја, на Инстаграму објавила емотивну поруку.
„Ништа у животу не мирује, ништа није статично и у потпуном мировању... Ствари се увек мењају, време тече као река и само Бог зна где та река води. Живот иде даље, мења се, нешто се заврши, а нешто ново почне. Деси се много препрека и непредвидивих обрта судбине...
Нико не зна који план Бог има за нас, али упркос тим чињеницама, ја се стварно надам да ћемо успети да се изборимо са свиме што се дешава и из тога не изађемо као огорчени, нервозни и очајни људи, већ мирни, блажени и прибрани.
У последње време видим не само огромну количину мржње, већ и нереалне мржње, а могу да кажем и хистерије и агоније, упућене мени, мојој породици, сународницима и целој земљи.
Тим људима желим да поручим само једно: Искрено ми је жао због њих. Они траже кривце тамо где их нема, они криве све и тиме покрећу лавину негативности у свету. Опраштам вам и надам се ћете једног дана имати свест у глави, мир у срцу и мир у души“.
О санкцијама руским спортистима у емисији „Миљанов корнер“ говорио је искусни новинарски панел:
Руска клизачица Татјана Навка - Sputnik Србија, 1920, 08.10.2020
Ћерка портпарола Кремља се спрема да освоји свет /видео/
Дмитриј Песков - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2022
РУСИЈА
Песков: Свет је сувише велики да би САД и Европа могле да изолују Русију
Дејвис куп репрезентација Русије - Sputnik Србија, 1920, 14.03.2022
СПОРТ
Србија заменила Русију, званично избачене и Рускиње
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала