- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Да ли ће најпознатија криптовалута до краја године вредети 0,0000?

© Flickr / fdecomiteБиткоин
Биткоин - Sputnik Србија, 1920, 15.03.2022
Пратите нас
Најпознатија и најјача криптовалута могла би да изгуби сву вредност пре краја године, сматра Питер Шиф инвеститор и извршни директор „Еуро Пацифик Капитала“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите ина каналу Спутњик Србија на Телеграму, асве видео садржаје на платформи „Одиси“(odysee.com).

Крипто-скептик Питер Шиф истрајава са тврдњама да биткоин нема вредности и да је дигитални токен на ивици новог пада. На Твитеру је рекао да је најбоља криптовалута на путу да падне на 10.000 долара или чак ниже.
Ово је дугорочни графикон биткоина. Замислите како ће овај графикон изгледати лоше када биткоин падне испод 30.000 долара”, написао је Шиф на Твитеру додајући: „Пад на 10.000 долара чинило би се као закључавање, али нема разлога веровати да ће се тај ниво одржати као трајни праг. Ако се овај дупли врх доврши, прави под је нула“.
Шиф, извршни директор „Еуро Пацифик Капитала“, често је био критичан према криптовалутама, тврдећи да је биткоин масивни шпекулативни балон који ће експлодирати.
Економиста, најпознатији по предвиђању финансијског краха 2008, пре две године је објавио да не може приступити својим биткоин фондовима након што је његов дигитални новчаник престао да прихвата његову лозинку. Напомињући да то није велика трагедија, рекао је: „Знао сам да је поседовање биткоина лоша идеја, само никад нисам схватио да је тако лоше!“, преноси портал Логично.
Биткоин је изгубио више од 25 одсто вредности након што је у новембру достигао историјски рекорд од преко 68.000 долара. Аналитичари кажу да се врхунска криптовалута почела опорављати од тромесечног пада тренда, али да можда још није изашла из „мрака“. Дигитална валута трговала се четири одсто више у уторак, изнад 44.000 долара по токену.
Биткоин - Sputnik Србија, 1920, 26.02.2022
ЕКОНОМИЈА
Биткоин се опоравља
Криптовалута  - Sputnik Србија, 1920, 13.02.2022
ЕКОНОМИЈА
Стање на тржишту криптовалута непромењено
Биткоин - Sputnik Србија, 1920, 09.02.2022
СВЕТ
Највећа заплена у историји САД: „Пословни анђео“ оптужен да је згрнуо милијарде у криптовалути
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала