- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Хоће ли западни јахачи рата данас чути Путинове речи | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Григорий Сысоев / Уђи у базу фотографијаВладимир Путин
Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2022
Пратите нас
Догађаје који су обележили протеклих седам дана у емисији „Од четвртка до четвртка“ коментарише академик др Славенко Терзић.
Запад је скинуо све маске пристојности - Владимир Путин каже да је приметна аналогија са антисемитизмом. Док Америка наоружава Кијев из Кремља поручују да би компромис могао да буде Украјина попут Аустрије и Шведске. Србија обележава 18. годишњицу од мартовског погрома - да ли су сличан сценарио планирали и Украјинци према Русима у Донбасу?
О свим овим темама у емисији радио Спутњика разговарамо са академиком Славенком Терзићем. С обзиром на чињеницу да је историчар са дугогодишњим дипломатским радом у Руској Федерацији питаћемо га које су то околности довеле до специјалне војне интервенције у Украјини? Могу ли да се назру модели решења украјинског проблема? Хоће ли Запад да гони Путина с обзиром на степен злочина који му се приписује у тамошњим медијима? Да ли се Америка враћа у Европу и може ли спречити приближавање Москве и Пекинга? Навршава се 18 година погром на Косову и Метохији - да ли су сличан метод користили Украјинци према Русима у Донбасу?
Емисију слушајте на таласима радија Студио Б у 21 сат и гледајте на нашем Oдиси каналу.
Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Хоће ли западни јахачи рата данас чути Путинове речи
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала