- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Захарова о наводном лету Лаврова за Кину: Немачки „Билд“ је лидер у писању лажних вести

© Фото : Пресс-служба МИД РФ / Уђи у базу фотографијаПортпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова
Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2022
Пратите нас
Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова је, коментаришући чланак о наводној посети Кини министра спољних послова Русије Сергеја Лаврова, изјавила је да је немачки лист „Билд“ постао лидер у писању лажних вести.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

„То је ненадмашиво. Немачки лист ‘Билд’ је победио у пласирању лажних вести написавши да је „Лавров синоћ летео у Пекинг, али je председник наредио министру да се врати“, написала је Захарова на Телеграму.

Како је појаснила, у чланку се такође тврди, да се авион са Лавровом, наводно, окренуо изнад Новосибирска и слетео на аеродром Внуково.
„Сергеј Лавров је синоћ до касно радио у Министарству, а рано јутрос је почео да се припрема за преговоре са колегама са Блиског истока у Москви. Питам се, да ли ће немачки новинар, који је ово смислио, бити награђен?“, додала је Захарова.
Током данашњег дана ће се одржати састанак Сергеја Лаврова и његовог колеге из Уједињених Арапских Емирата Абдулаха бин Зајед Ал Нахјана.
Аљаска - Sputnik Србија, 1920, 11.03.2022
СВЕТ
„Провера чињеница“: Амерички медији објавили причу о Бајденовој „препродаји Аљаске“ Русији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала