- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Какве ће бити последице Западног сатанизовања Русије I Пророк

© Sputnik / Дејан СимићДушан Пророковић
Душан Пророковић - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2022
Пратите нас
Санкције које је Запад увео Руској Федерацији због специјалне операције у Украјини довеле су до укидања онога на чему управо западне демократије инсистирају - слободе штампе и говора, па су тако руски медији попут РТ-ја и Спутњика у западним земљама углавном забрањени.
О томе, како је у наводном покушају да угуши руску пропаганду Запад заправо широм отворио врата сопственој, у којој се Русија и Руси сатанизују, како пласирање дезинформација утиче на креирање слике о дешавањима у Украјини и какве ће последице то оставити, у емисији "Пророк" разговарали су новинарка Сандра Черин и Душан Пророковић.
Пророк“ је емисија портала „Спутњик Србија“ у којој проф. др Душан Пророковић у форми кратког видео-интервјуа говори о актуелним светским, регионалним или домаћим темама.
Води је Сандра Черин, а емитује се сваке суботе у 19.00.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала