- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Грчки министар ускоро у Србији: Да ли ће Грчка ублажити услове за улазак српских туриста

CC BY 2.0 / Dimitris Kamaras / Ζάκυνθος - ZakynthosЗакинтос
Закинтос - Sputnik Србија, 1920, 21.03.2022
Пратите нас
Александар Сеничић, директор Националне асоцијације туристичких агенција Србије (ЈУТА) изјавио је да се наредних дана очекује долазак грчког министра туризма Хариса Теохариса у Србију и да би прва тема разговора требало да буду услови за улазак туриста у Грчку.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите ина каналу Спутњик Србија на Телеграму, асве видео садржаје на платформи „Одиси“(odysee.com).

„Разговараћемо о могућностима да услови за улазак у Грчку ове сезоне, везани за ковид, буду мало релаксиранији, што се пре свега односи на децу. Сада имамо ситуацију да без додатних услова у Грчку могу ући само деца до пет година, а наша идеја је да то важи за децу бар до 12 година“, каже Сеничић за Танјуг.
Друга тема разговора би, према његовим речима, требало да буде случај грчке агенције „Музенидис травел“, која је пропала а са њом су радиле и неке наше агенције.
Директор „ЈУТА-е“ је најавио да ће се на састанку с грчким министром туризма „видети шта може да се уради“ везано за случај те агенције.
Сеничић каже да се још не зна тачан датум доласка грчког министра, али да се очекује да ће његова посета уследити у време одржавања Међународног сајма туризма у Београду, који почиње у четвртак.
Како је најављено на прес-конференцији поводом Сајма туризма, који ће се на Београдском сајму одржати од 24. до 27. марта, тих дана се очекује долазак седам министара туризма у Београд.
Туризам - Sputnik Србија, 1920, 16.03.2022
ЕКОНОМИЈА
У туристичке агенције у Србији нико не долази, нити их ко зове
Олудениз - Sputnik Србија, 1920, 20.02.2022
ЕКОНОМИЈА
Летовање 2022. године: Цене отишле горе за 20 одсто, може ли још да поскупи
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала