- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Објављен снимак уништавања украјинских система сакривених у тржном центру у Кијеву /видео/

© Sputnik / РИА Новости / Уђи у базу фотографијаУништена украјинска војна техника
Уништена украјинска војна техника - Sputnik Србија, 1920, 21.03.2022
Пратите нас
Министарство одбране Русије објавило је снимак гранатирања украјинских система „Град“ из градских четврти Кијева, као и снимак накнадног уништавања ових ракетних система.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

На видеу су приказани снимци из беспилотне летелице снимљени у различито време. Приказана је паљба из украјинског „Града“ постављеног поред стамбених зграда. Његове ракете лете изнад једне од зграда.
Други снимци приказују борбено возило „Град“ у близини градског пута. Он затим почиње да испаљује ракете које лете изнад пута којим пролазе цивилна возила.
После тога „Град“ се помера са положаја и креће кијевским улицама. Његово кретање прати дрон. Затим се „Град“ крије код тржног центра.
Раније су становници Кијева објавили на друштвеним мрежама фотографије на којима се види да су се на том месту скривала најмање четири борбена возила система „Град“.
На следећим кадровима види се ракетни удар који погађа тачно у центар зграде у којој су се крили украјински системи „Град“. Тај део зграде је потпуно уништен заједно са украјинским борбеним возилима.
Последице сукоба у Луганској Народној Републици - Sputnik Србија, 1920, 22.03.2022
РУСИЈА
УЖИВО Украјинска војска гађа ДНР и ЛНР, лажи западних медија о „логорима“ у Маријупољу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала