- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Треба да гледамо себе“ – српски тандем најавио пријатељске утакмице /видео/

© AP Photo / Darko VojinovicСрпски фудбалер Стефан Митровић
Српски фудбалер Стефан Митровић - Sputnik Србија, 1920, 21.03.2022
Пратите нас
Фудбалери Србије Урош Спајић и Стефан Митровић истакли су да национални тим очекују две добре провере против Мађарске и Данске.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Изабраници Драгана Стојковића Пиксија су се окупили први пут после победе против Португала и пласмана на Светско првенство у новембру 2021. године.
Србија 24. марта гостује Мађарској у Будимпешти, а пет дана касније Данској у Копенхагену, што ће бити прве припрема пред Мундијал у Катару.
„Нисам нешто нарочито упознати, уживали смо у тренутку, прославили смо оно што само направили у Португалу. Водио бих се оним што захтева наш селектор, а то је да се бавимо више нама. Два јака противника, две добре провере за нас. Идемо да покажемо добар фудбал као и до сада и да дамо свој максимум“, рекао је Спајић на конференцији за медије.
Митровић истиче да Србија треба да настави са добрим партијама које је приказала током квалификација за СП.
„Релативно скоро смо играли у Лиги нација против Мађарске. Знамо њихове квалитете. Дужи период имају систем, расту из године у годину. Треба да негујемо леп стил игре. И против Данске и Мађарске нас очекују изузетне провере. Али треба да гледамо себе, да наставимо да негујемо наш стил и леп фудбал. Да уживамо у игри и да направимо добре резултате“, поручио је Митровић.
Страхиња Павловић Србија - Sputnik Србија, 1920, 18.03.2022
СПОРТ
Пикси за Спутњик о Страхињи: И ви и ја знамо – ја мишљење нећу мењати /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала