- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Комшић одговорио Вучићу: Не постоји нико у БиХ ко жели да увуче Србију у сукоб

© Sputnik / Лола ЂорђевићЖељко Комшић
Жељко Комшић  - Sputnik Србија, 1920, 23.03.2022
Пратите нас
Члан Председништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић данас је, коментаришући изјаву председника Србије Александра Вучића да државе региона, укључујући и Сарајево желе да увуку Србију у сукоб, рекао да он тако нешто у БиХ не примећује.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Како тврди Комшић, у БиХ не постоји било ко, било каква организована снага која прижељкује да Србија сада уђе у неку врсту сукоба у БиХ.
Комшић је у интервјуу за Радиосарајево.ба. казао да је та изјава дата у кампањи и како наводи, не би јој придавао већи значај.
„Напротив, нама је стало до тога да се ствари одвијају на миран начин, а не да идемо у сукоб! Већ сам пре говорио колико је мало потребно да дође до сукоба. Јер за рат и за сукоб није потребно двоје. Потребно је једно довољно лудо да крене у то. Не постоји таква намера икога у БиХ који би желео да увуче Србију или било кога у сукоб“, тврди Комшић, преноси Танјуг.
Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 23.03.2022
СРБИЈА
Вучић: У свету су спремни да прећуте намеру Куртија
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала