- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Чувени тренер отписао Федерера, али упозорио Ђоковића на Надала и „огромни притисак“

© AFP 2023 / MATTHEW STOCKMANНовак Ђоковић, Рафаел Надал и Роџер Федерер
Новак Ђоковић, Рафаел Надал и Роџер Федерер - Sputnik Србија, 1920, 24.03.2022
Пратите нас
Чувени француски тениски тренер Патрик Муратоглу поново је говорио о Новаку Ђоковићу, али и трци за највећег свих времена (ГОАТ) у којој поред Србина учествују и Роџер Федерер и Рафаел Надал.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Муратоглу се осврнуо на трку коју ће највероватније у очима шире јавности одлучити број освојених Гренд слем титула, којих Надал тренутно има 21, док су Ђоковић и Федерер на 20.
Ево шта је чувени стручњак имао да каже о ГОАТ трци:
„Под један: Роџер је последњу Гренд слем титулу освојио 2018. године. Играо је на само три турнира у последње две године и већ је објавио да се ове неће враћати барем до Вимблдона. Највероватније ће остати на 20 Гренд слем трофеја.
Под два: До последњег Аустралијан опена, Новак је без премца био у предности. Најмлађи је од њих тројице, освајао је две ГС титуле у просеку у последње четири године и веома лако може да игра још три до четири године, јер се налази у сјајној физичкој форми. Због тога може да освоји 25 или чак 30 Гренд слем титула.
Под три: Рафа се од Аустралијан опена вратио у зону комфора. Са 21 ГС титулом је прешао у вођство и сад има једну више од Новака и Роџера. Наредни Гренд слем ће бити Ролан Гарос, којих је Рафа освојио седам од последњих десет. Ако Рафа освоји Париз, Новак ће бити под огромним притиском на Вимблдону јер ће осећати да мора да тријумфује.
Под четири: Раст 'наредне генерације' играча, коју предводе Медведев, Зверев и Циципас, такође угрожава Новаков поход, а већ је изгубио од Медведева у финалу последњег УС опена“.
Патрик Муратоглу, лево, гледа меч Серене Вилијамс - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2022
СПОРТ
Муратоглу о Ђоковићу: Могао је да вара и да то нико никада не сазна
Пол Анакон и Мирка Федерер - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2022
СПОРТ
Американац упозорио Ђоковића – због Руса
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 11.02.2022
СПОРТ
Чувени тренер очаран: „Био је то најлошији Надал у последњих 20 година“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала