- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Додик: Не видим какву би улогу НАТО могао да има у БиХ

© Sputnik / Лола ЂорђевићМилорад Додик
Милорад Додик - Sputnik Србија, 1920, 24.03.2022
Пратите нас
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да сигурност у БиХ није доведена у питање и да се све што се дешава решава политичким и правним питањима, те да стога не види какву би улогу НАТО могао да има у БиХ.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

На питање да прокоментарише изјаву генералног секретара НАТО Јенса Столтенберга да ће овај војни савез „помоћи Грузији и БиХ јер су у опасности“, Додик је одговорио да изјаве попут ове сигурно не иду у правцу поштовања интегритета и суверенитета БиХ.
„Уколико заиста желе да помогну, онда је решење да се сви уздрже од мешања у унутрашња питања БиХ и тако практично покажу да поштују њен суверенитет“, поручио је српски члан Председништва БиХ, преноси РТРС.
Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг - Sputnik Србија, 1920, 23.03.2022
СВЕТ
Столтенебрег: НАТО неће дозволити да сукоби пређу границе Украјине
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала