- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Аргентинци у шоку због Ди Марије, чека се Меси: „Морам да размислим“

© Sputnik / Максим Богодвид / Уђи у базу фотографијаЛео Меси
Лео Меси - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
Пратите нас
Аргентина је лако победила Венецуелу - 3:0 у квалификацијама за Мундијал, али су навијачи били тужни након што Анхел ди Марија најавио да је био то његов последњи меч на домаћем терену. Ипак, далеко више од тога брине могућност да би његовим стопама могао да крене и миљеник нације и Марадонин наследник – Лео Меси.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Гаучоси“ су још крајем прошле године изборили пласман на Светско првенство и оно би по свему судећи могло да буде последње велико такмичење за Леа Месија.
После Светског првенства ћу морати добро да размислим шта даље. Све ће зависити од тога како прођемо у Катару. Надамо се да ће све проћи како треба. Дуго сам био срећан са репрезентацијом, чак и пре него што сам освојио Копа Америка. Људи ми показују колико ме воле и захвалан сам им на тобе. Све иде како треба на терену и ван њега. Победили смо Венецуелу која се определила да се брани. Били су близу свог гола, ми смо стварали шансе и успели да поведемо у првом полувремену. У наставку су морали да се отворе и ми смо то казнили“, изјавио је Меси.
А пре тих његових речи још једна од звезда Аргентине и Пари Сен Жермена - Анхел ди Марија, који је постигао погодак у тријумфу над Венецуелом (3:0) поручио је да је дошло време за крај.
„Утакмица против Венецуеле била је вероватно моја последња на домаћем терену у овом дресу. Било је то невероватно вече. Хвала вам, хвала вам хиљаду пута. Желим да честитам тиму на одличном мечу. Морамо да наставимо да растемо и да сањамо. Напред, Аргентина“, написао је на друштвеним мрежама 34-годишњи Ди Марија.
Његове речи недвосмислено указују да ће се после Мундијала у Катару крајем године опростити од националног тима.
Синиша Михајловић - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
СПОРТ
Пред Синишом је нова жестока борба: „Болест је храбра, кад је одлучила да се врати“
Страхиња Павловић Србија - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
СПОРТ
Минути за спас су у репрезентацији – и нацији!
Роман Абрамович - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2022
СПОРТ
Абрамович је одиграо улогу – и због тога Америка мора да га поштује, за разлику од Британаца
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала