- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србија ће коначно моћи да гледа Пиксијеве моћне Орлове

© AFP 2023 / ATTILA KISBENEDEKФудбалери Србије славе гол против Мађарске на пријатељској утакмици
Фудбалери Србије славе гол против Мађарске на пријатељској утакмици - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
Пратите нас
Фудбалска Србија поново ће имати прилику да директно прати утакмице националног тима на РТС-у, који је утакмицу Орлова са Данском заказану за уторак од 18 часова уврстио у свој ТВ распоред.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Прикажи преко целог екранаИзађи из режима целог екрана
Чињеница да се у програмској шеми РТС-а и то на првом каналу, у уторак, од 17.55 нашао поменути пријатељски сусрет, недвосмислено указује да ће нација после дужег времена моћи да гледа Пиксијеве моћне Орлове.
Директан пренос биће стандардно емитован на каналу Нова С, али и на РТС 1, што свакако радује све оне који воле фудбал и желе уживо да виде на делу чету Драгана Стојковића, која је у четвртак победила Мађарску минималним резултатом у Будимпешти.
Такође, РТС је претходно обезбедио телевизијска права за наредна три квалификациона циклуса, за Европско првенство 2024, Мундијал 2026, као и Европско првенство 2028. године.
Јавни сервис откупио је и преносе за предстојећа три циклуса Лиге нације, а преносиће и Светско првенство у Катару.
Српски репрезентативци после тријумфа над Мађарском у недељу пре подне путују за Копенхаген, где их у уторак очекује одлична провера са снажним ривалом.
У питању је репрезентација Данска која је стигла до полуфинала прошлогодишњег Европског првенства, а затим су се на импресиван начин, без пораза пласирали на Светско првенство у Катару.
„Реч је о утакмици пријатељског карактера, али то никако не умањује нашу жељу за победом. То се видело и у Будимпешти, где смо одиграли мудро и дисциплиновано, показавши још једном да смо заслужено изборили пласман на Светско првенство. Иако није било резултатског значаја, утакмица је била занимљива. Публика је видела лепе акције, било је шанси пред оба гола и битно је да смо наставили са серијом победа. Очекује нас сада још једна одлична провера у Копенхагену. Данска има сјајну екипу, што су и доказали пласманом у полуфинале Европског првенства и феноменалним партијама у квалификацијама за Катар. Имамо сасвим довољно времена да одморимо и да се припремимо за ново искушење. Из утакмице у утакмицу делујемо све сигурније, играмо све боље и тако ће бити и у Данској. Једва чекамо да се надигравамо са квалитетним противником и да покажемо квалитет који нас је красио током квалификација за Светско првенство“, рекао је везиста Торина и репрезентације Србије Саша Лукић.
Синиша Михајловић - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
СПОРТ
Пред Синишом је нова жестока борба: „Болест је храбра, кад је одлучила да се врати“
Страхиња Павловић Србија - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
СПОРТ
Минути за спас су у репрезентацији – и нацији!
Македонија фудбал - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2022
СПОРТ
Перина рабона: Палермовски!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала