- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокића очекује српска посета: „Радујем се!“

© AFP 2023 / COLE BURSTONЕрон Гордон и Никола Јокић – НБА
Ерон Гордон и Никола Јокић – НБА - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
Пратите нас
Никола Јокић, најбољи кошаркаш света, рекао је да се радује доласку селектора Србије Светислава Пешића и директора репрезентације Драгана Тарлаћа у Денвер.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Делегација Кошаркашког савеза Србије, са селектором и директором на челу, најавила је пут у Америку како би били обављени разговори са српским кошаркашима који наступају у НБА лиги.
Јокић је за „Глас Америке“ рекао да је прича о Европском првенству далеко, с обзиром на то да оно стартује 1. септембра и траје до 18. ове године.
„Далеко је то, не размишљам уопште о тим стварима тренутно, сада покушавам да се фокусирам на све шта се дешава тренутно. Када дође до тога, размишљаћу о томе. Најавили су ми се селектор Пешић и спортски директор Тарлаћ, Тарлаћ је мој тамо Бачванин, радујем се доласку“, навео је Јокић.
Сомборац је прошле сезоне добио титулу најкориснијег играча НБА лиге, али каже да га и даље прича о томе не занима.
„Не пратим шта се дешава, то је све нуспојава. Мени је драго због мене, драго ми је да нисам опао, да се нисам опустио, да сам у доброј форми. Да ли је ту 27 поена, 24 поена, то може да се промени. Мени је драго што се осећам добро и што водим екипу на најбољи начин“.
Јокић је говорио и о својој улози у тиму.
„Удвајају ме доста, не бих сад да хвалим сам себе, али играм на толико различитих позиција на терену, могу да креирам акције, да излазим из кретњи за шут, не чекам лопту под кошем и да чекам да ми баце лопту па да дам кош. И тренер ради добар посао, укључује ме у разне акције“, истакао је Јокић.
Никола Јокић и Џордан Пул – детаљ са меча Денвер - Голден Стејт - Sputnik Србија, 1920, 18.03.2022
СПОРТ
Амерички новинар објаснио зашто је Јокић поново МВП /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала