- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шумахеров син се огласио – и донео одлуку

© AP Photo / Luca BrunoМик Шумахер
Мик Шумахер - Sputnik Србија, 1920, 27.03.2022
Пратите нас
Ник Шумахер, син легендарног возача Формуле 1 Михаела Шумахера, огласио се после стравичне несреће коју је доживео на тренингу за Велику награду Саудијске Арабије, након што је болидом при великој брзини ударио у зид.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Ник Шумахер се осећа добро, упркос чињеници да је све оно што се догодило изгледало језиво, као и да је ударио у заштитни зид при брзини од око 270 километара на час.
Према наводима страних медија Ник се после незгоде чуо са мајком, како би је умирио и рекао да је добро, али је због детаљних прегледа главе и тела пребачен хеликоптером у болницу.
Огласио се млади Немац путем друштвених мрежа и поручио да да се осећа добро, али да ће пропустити недељну трку за ВН Саудијске Арабије.
„Поздрав свима, хтео сам да вас обавестим да сам добро. Хвала на порукама подршке, вратићемо се јачи“, написао је на званичном Твитер профилу Мик Шумахер, док је Хас потврдио да се Ник неће наћи на стази у недељу.
„Разговарао сам са Шумахером. Јавио се мајци после свега што се дгодило, разговарао сам и ја са њим неколико пута. Нема видљивих повреда, урађена је детаљна провера и скенирање. Ризик да сутра наступи није укључен. У Мелбурну смо за две недеље и боље је да се фокусирамо на то, како бисмо били сигурни да је у добром стању“, поручио је директора Хаса Гинтер Штајнер.
Једини представник Хаса на трци у Саудијској Арабији виће Данац Кевин Магнусен.
Мик Шумахер - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
СПОРТ
Тежак удес Шумахеровог сина! /видео/
Руски шахиста Сергеј Карјакин - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
СПОРТ
Суспендовани велемајстор не жали због подршке Путину: „Нисам издао свој народ!“
Андреа Арсовић (десно) у квалификацијама на Олимпијским играма - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
СПОРТ
Трећа медаља за Србију – Андреа и Лазар упуцали сребро
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала