- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Огласила се полиција након инцидента на додели Оскара

© REUTERS / Brian SnyderВил Смит и Крис Рок на церемонији доделе Оскара
Вил Смит и Крис Рок на церемонији доделе Оскара - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2022
Пратите нас
Након непримјерене шале комичара Криса Рока на рачун супруге Вила Смита која је резултирала скандалом који је обележио 94. доделу Оскара, Крис је одбио да поднесе полицијску пријаву, а о свему се огласила и сама полиција.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Из Полицијске управе Лос Анђелеса потврдили су како је Крис Рок одбио да поднесе полицијски извештај.
„Истражни субјекти Полицијске управе Лос Анђелеса су свесни инцидента између две особе током церемоније доделе Оскара. У инциденту је једна особа ошамарила другу. Особа која је укључена одбила је да поднесе полицијски извештај. Ако укључена страна жели полицијски извештај касније, Полицијска управа ће бити на располагању да заврши истражни извештај“, истакли су.
Подсећамо, док је представљао најбољи документарни филм на додели Оскара, Рок се нашалио на рачун обријане главе Смитове супруге Џејд Пинкет Смит упоредивши је са Деми Мур у филму „Џи Ај Џејн“.
Рок је изјавио како једва чека да види Пинкет Смит, која иначе има алопецију, да глуми у другом наставку споменутог филма, након чега се Вил попео на позорницу и ошамарио Рока.
„Држи име моје жене подаље од својих је*ених уста“, изјавио је Смит који се, након што је добио златни купић, јавно извинио због свог поступка, али не споменувши Рока.
„Љубав вас тера да радите луде ствари“, објаснио је глумац.
94. додела Оскара - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2022
КУЛТУРА
Додела Оскара: Најбољи филм „КОДА“, тријумф „Дине“ са шест статуета и шамар на бини /видео, фото/
Статуе Оскара - Sputnik Србија, 1920, 09.03.2022
КУЛТУРА
Стивен Спилберг критиковао измене у додели Оскара
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала