- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда декласирала Крку – за прво место!

© Sputnik / Лола ЂорђевићКошаркаши Црвене звезде
Кошаркаши Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2022
Пратите нас
Кошаркаши Црвене звезде су остварили и 20. победу у актуелној сезони АБА лиге, савладавши Крку као домаћини резултатом 76:56 у 24. колу првенства, чиме су стигли на корак од водеће позиције на табели пред плеј-оф.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Звезда се победом осамила на првој позицији, Партизан има победу мање, али и утакмицу више па је са скором од 19-4 на другом месту, после пораза од Цедевита Олимпије у недељу, на гостовању у Љубљани.
Ален Омић и Балша Копривица – дуел Цедевита Олимпија - КК Партизан - Sputnik Србија, 1920, 27.03.2022
СПОРТ
Партизан испустио +8 и после драме изгубио у Љубљани!
Екипа тренера Дејана Радоњића је отворила утакмицу са 5:0, али је ривал успео да пронађе ритам и остане на пристојној разлици од три поена после уводне деонице.
Наставак је био потпуно другачији, Звезда је бриљирала на оба краја паркета и веома брзо стигла до двоцифрене предности од чак 15 поена, а на полувремену је имала вишак од 21 поена (45:24).
Разлика је само расла и у другом полувремену, у последњем минуту треће деонице је износила 28 поена, а финални квартал је само потврдио убедљиву победу црвено-беле екипе.
У екипи Звезде, занимљиво, није био ниједан играч са двоцифреним поентерским учинком, али су чак седморица била на прагу таквог резултата.
Преводили су их Огњен Кузмић (11 скокова) и Нејт Волтерс са по девет поена, Никола Ивановић, Стефан Лазаревић и Ерон Вајт су додали по осам, а Лука Митровић и Огњен Добрић по седам.
Никола Калинић и Марко Симоновић су учествовали са по шест поена, а одличан деби у сениорском тиму имао је 16-годишњи Никола Топић, син легендарног репрезентативца Миленка Топића, са четири поена, пет асистенција и два скока за 16 минута на паркету.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала