- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Американац позива на опкладу против Новака

© AP Photo / Bernat ArmangueНовак Ђоковић у дуелу са Марином Чилићем на Дејвис купу 2021.
Новак Ђоковић у дуелу са Марином Чилићем на Дејвис купу 2021. - Sputnik Србија, 1920, 30.03.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић враћа се на терен десетог априла, а то ће бити тек његов други турнир ове године. Поводом форме српског аса говорио је Бред Гилберт који верује да први рекет света није у најбољој форми, а као једног од највећих Новакових противника Американац види Карлоса Алкараса.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Новак Ђоковић није имао прилику да у нову сезону уђе на начин на какав је улазио у протеклих 15 година.
Због одлуке да се не вакцинише Ђоковић није могао да наступа на многим турнирима, а у априлу ће бити учесника Мастерса у Монте Карлу.
Српски ас био је у сјајној форми прошле сезоне, али Бред Гилберт, бивши амерички тенисер, сматра да га је изостанак са терена спутао да доживи врхунац каријере.
„Пре корона вируса, мислио сам да ће Новак Ђоковић бити незаустављив негде у ово време. Сада је све мистерија у вези са њим. Када имате толико правичности у победама, а он их има на тоне и одједном не играте и деси се све то са корона вирусом, мислим да је то довело до неке врсте наплате цеха“, објаснио је Гилберт.
Американац сумња у Новакову форму док га не види на терену.
„Сада је све то заборављено, али Новак је све време био ту и одједном нестао. Чак иако буде играо по Европи, морам да видим резултате и како ће вратити своју игру на стари ниво. Можда ће се и вратити“, сумњичав је Гилберт.
Због невероватне форме у којој се тренутно налази Карлос Алакрас, Гилберт сматра да млади Шпанац има потенцијал да савлада првог тенисера света.
„Желим да видим Алкараса како игра против Новака Ђоковића. Мислим да би изашао на терен и помислио добро, он више није исти“, истакао је Гилберт.
Американац чврсто верује да је Шпанац нови Гренд слем шампион, па чак и када би на путу до трофеја имао Новака.
„Ако неко мора да игра са њим у четвртом колу слема, а волите да се кладите, ставите новац на Алкараса. Он је стигао и допадају ми се његове шансе да освоји један од четири Гренд слема“, закључио је Гилберт.
Стефанос Циципас - Sputnik Србија, 1920, 29.03.2022
СПОРТ
Грк позвао на равноправност, уследио је одговор: „А, да он игра девет сетова?“
Ник Кирјос - Sputnik Србија, 1920, 29.03.2022
СПОРТ
Кирјос прозвао Родика и бивше тенисере: „Исусе, шта је са пензионерима?“
Миомир Кецмановић и Себастијан Корда – Мастерс Мајами - Sputnik Србија, 1920, 29.03.2022
СПОРТ
Миша послао охрабрујућу поруку Американцу /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала