Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Ана Брнабић: Не знам да ли ћу бити премијерка

© Tanjug / VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ PEDJA VUCKOVICАна Брнабић
Ана Брнабић - Sputnik Србија, 1920, 05.04.2022
Пратите нас
Не знам да ли ћу остати премијерка, али у овом тренутку није приоритет ко ће какву функцију добити у новој влади, већ је важно да се настави са радом на унапређењу животног стандарда грађана и очувању мира и стабилности у земљи, рекла је Ана Брнабић.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Јуче сам имала састанак са председником Александром Вучићем. Разговарали смо о изборним резултатима са тимом из СНС-а, али смо се више бавили шта можемо у овом тренутку да урадимо за Србију, јер су избори иза нас, а морамо да се фокусирамо на кризу која је пред нама“, рекла је Брнабићева, која је у Мостару присуствовала отварању Међународног сајма привреде.
Брнабићева је навела да њена странка мора да обезбеди континуиран раст и развој земље, као и нова радна места и веће плате и пензије.
Напоменула је да је већина грађана на изборима указала поверење СНС-у и председнику Вучићу, додајући да су већ 4. априла наставили да спроводе своју политичку агенду, како би до краја 2026. просечне плате у земљи биле 1.000 евра, а пензије 500 евра.
Брнабићева је нагласила да ће се о томе ко ће имати коју функцију у влади и ко ће шта радити тек разговарати са председником Вучићем и осталим члановима странке, пренео је Танјуг.
Чланови Владе Србије на седници у Скупштини - Sputnik Србија, 1920, 05.04.2022
СРБИЈА
Када ће нови посланици сести у клупе Скупштине Србије и када ће бирати Владу
 Избори у Србији - Sputnik Србија, 1920, 04.04.2022
СРБИЈА
РИК објавила нове резултате избора у Србији /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала