- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

„Фереро“ повлачи из продаје у БиХ одређене „Киндер“ производе

CC0 / / „Киндер шокобонс“
„Киндер шокобонс“ - Sputnik Србија, 1920, 07.04.2022
Пратите нас
Компанија „Фереро“ одлучила је да, као меру опреза, добровољно повуче из продаје у БиХ производ „Киндер шокобонс“ (Kinder schokobons), произведен у Белгији.
„Фереро“ сарађује са надлежним телима за сигурност хране због могуће повезаности с појединим пријављеним случајевима салмонеле ван територија БиХ. Иако приликом стављања ‘Киндер‘ производа на тржиште, ниједан производ није био позитиван на салмонелу и нисмо примили ниједну притужбу потрошача, ово схватамо врло озбиљно јер нам је заштита потрошача увек на првом месту“, саопштили су из компаније.
„Фереро“ је као меру опреза одлучио добровољно да повуче из продаје у БиХ производ „Киндер шкобонс“ са одређеним лот бројевима, произведен у Белгији.
Из компаније „Фереро“ наводе да сарађују са дистрибутером како би осигурали да наведени „Киндер“ производи више не буду у продаји.
Сви остали „Фереро“ производи, укључујући „Киндер“ производе, нису обухваћени овим добровољним повлачењем из продаје, преноси РТРС.
„Ако имате неки од наведених ‘Киндер‘ производа, саветујемо вам да их не конзумирате. Задржите ‘Киндер‘ производ и контактирајте ‘Фереро‘ одељење за односе с потрошачима на мејл potrosacki-servis@ferrero.com, који ће вам радо помоћи“, навели су из компаније „Фереро“.
Чоколадно јаје - Sputnik Србија, 1920, 04.04.2022
ДРУШТВО
Салмонела у киндер јајима? Реаговао произвођач
Твикс - Sputnik Србија, 1920, 06.04.2022
РЕГИОН
Због пестицида са тржишта Хрватске повучен сладолед „Твикс“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала