- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Нова санкција због шамара: Вил Смит 10 година не сме на доделу Оскара

© AP Photo / Chris PizzelloТренутак када је Вил Смит ошамарио Криса Рока на сцени током доделе Оскара.
Тренутак када је Вил Смит ошамарио Криса Рока на сцени током доделе Оскара. - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2022
Пратите нас
Одбор америчке Академије за филм одлучио је да глумцу Вилу Смиту забрани учешће на свим догађајима у организацији академије, укључујући доделу Оскара, у наредних 10 година.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Како је саопштила Академија, та одлука је донета након што је Смит током овогодишње церемоније доделе највећих филмских награда Академије ошамарио водитеља Криса Рока.
У саопштењу се наводи да је 94. церемонија доделе Оскара требало да буде „прослава бројних појединаца у филмској заједници који су одрадили невероватан посао у претходној години“, али да су ти моменти пали у сенку „неприхватљивог и штетног понашања Вила Смита“.
Вил Смит се 1. априла повукао из чланства америчке Академије за филм, пошто је на додели Оскара ошамарио комичара Криса Рока. Смит је саопштио да ће прихватити и друге санкције које Академија буде увела због тог инцидента, пренео је Танјуг.
Смит се током доделе Оскара, 27. марта, попео на бину и ошамарио Криса Рока, због његове шале на рачун Смитове супруге Џејде Пинкет Смит, која је обријана до главе јер пати од алопеције.
Вил Смит и Џејда Пинкет Смит на црвеном тепиху - Sputnik Србија, 1920, 02.04.2022
КУЛТУРА
Оставка због шамара: Вил Смит напустио америчку филмску академију, наставља се дисциплински поступак
Вил Смит и Крис Рок на церемонији доделе Оскара - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2022
СВЕТ
Огласила се полиција након инцидента на додели Оскара
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала