- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Потпуно измењен наступ: Констракта хипнотисала публику у Израелу /видео/

© Фото : screenshot/EuroCelsoКонстракта на наступу у Израелу
Констракта на наступу у Израелу - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2022
Пратите нас
Представница Србије на Песми Евровизије Ана Ђурић Констракта одушевила је публику у Израелу на великом концерту који се одржава непосредно пре самог такмичења у Италији у мају.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Певачица је допутовала 5. априла у Израел заједно са више од 20 делегација уметника из целе Европе који ће учествовати на Евровизији.
За овај наступ одабрала другачији стајлинг у односу на онај са Беовизије. Црвена хаљина, беле патике и пешкир преко рамена пропраћени су торбицом око струка и, на изненађење многих, не лавором, већ дубљом чинијом.
Необичан стајлинг, као и сценски наступ публику су „хипнотисали“. Још увек није познато да ли ће такав костим и сценска помагала имати и на великој сцени Евровизије у Италији.
Публика у Израелу показала је да је научила кореографију, па је чувени покрет руку био свуда у ваздуху. Констракта је на крају изненадила публику тако што их је мало попрскала водом, што је публику одушевило.
За разлику од наступа на Беовизији када је око ње стајала „екипа“, Констракта их је овог пута заменила пешкирима. Она је певала на српском, иза ње је приказиван текст на енглеском, а по мрежама се понављају коментари странаца да је ритам песме одличан.
Претходни догађаји „Израел колинг“, са десетинама земаља учесница из целе Европе, били су велики успех међу уметницима и делегацијама и постали су важан део промоције и излагања пре самог такмичења.
Раније је жребом утврђено да ће наша представница наступити у првој половини другог полуфинала.
Констракта - Sputnik Србија, 1920, 29.03.2022
КУЛТУРА
Када наступа Констракта: Објављени резултати жреба за „Песму Евровизије“
Патријарх Порфирије - Sputnik Србија, 1920, 13.03.2022
СРБИЈА
Патријарх Порфирије објаснио како је разумео Констрактину песму „In corpore sano“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала