- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Легенде америчке кошарке: Такмичи се са самим собом, лепо је говорио велики Џон Вуден /видео/

© AFP 2023 / ARTURO HOLMESШекил О'Нил – легендарни амерички кошаркаш
Шекил О'Нил – легендарни амерички кошаркаш - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2022
Пратите нас
Двејн Вејд, Шекил О'Нил и Џамал Крофорд, прослављени амерички кошаркаши, говорили су о Николи Јокићу након што је исписао историју поставши први кошаркаш који је остварио 2.000 поена, 1.000 скокова и 500 асистенција у једној сезони.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Наставља да се такмичи са самим собом. Постоје кошаркаши који, када погледају у распоред пре сезоне, кажу: 'Тог датума морам да буде добар, да имам добру утакмицу'“, рекао је Вејд.
„Јокић има те утакмице, али тада игра против себе, тако изгледа. Наставља да буде бољи, бољи и бољи. Прелепо је гледати га, да центар контролише игру на начин на који он то ради, прелепо је“, додао је.
Јокић је на утакмици против Мемфис Гризлиса постигао 35 поена, уз то је имао 16 скокова, шест асистенција и четири украдене лопте.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2022
СПОРТ
Нико никад као Никола у историји кошарке!
Шекил О'Нил подсетио је на изјаву чувеног тренера Џона Вудена у тренутку када је причао о доприносу Јокића.
„Велики Џон Вуден је једном рекао: 'Права дефиниција великог играча је да он саиграче чини бољим на терену'“, рекао је Шек.
„Има 500 асистенција у сезони, то значи да су сви кошаркаши укључени. Ако утрчите, додаће вам лопту. Волим да га гледам, јер његови саиграчи играју на 100 одсто, пуним интензитетом, пошто знају да ће добити лопту“, каже легендарни центар.
Игру Србина ове сезоне прокоментарисао је и један од најбољих шестих кошаркаша – Џамал Крофорд.
„Игра на невероватном нивоу, из утакмице у утакмицу, из месеца у месец је бољи. Мислим да Јанис, Ембид и Јокић дижу нивое игре једни другима, али дижу ниво и целој лиги. Такође, мислим да оно најбоље, од Јокића, тек долази – чак и ове сезоне“, казао је Крофорд.
„МВП трка не постоји“ – тренер Денвера јасан после историје Николе Јокића
Јокић крварио и био ван игре – историја је замало спречена /видео/
Јокић: Ово је тренутак који ћу памтити до краја живота
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала