- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новчана помоћ Звездаша удружењу особа са аутизмом

© Фото : ФК Црвена звездаЦрвена звезда помогла Удружењу Србије за помоћ особама са аутизмом
Црвена звезда помогла Удружењу Србије за помоћ особама са аутизмом - Sputnik Србија, 1920, 09.04.2022
Пратите нас
Делегација ФК Црвена звезда је у оквиру кампање „Звезда игра за тебе“ посетила Савез удружења Србије за помоћ особама са аутизмом и том приликом је донирала новчана средства у износу од 214.000 динара.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Новац је прикупљен од продаје улазница са утакмице против ТСЦ-а на стадиону „Рајко Митић“.
Представници удружења су за црвено-белу делегацију припремили пригодне поклоне у виду захвалнице и слике коју су израдили чланови овог удружења.
Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић истакао је да је веома поносан на овај гест, али и нагласио да ће и у будућности клуб наставити са оваквим акцијама.
„Ја бих пре свега истакао нашу основну намеру да и на овај начин, имајући у виду популарност Црвене звезде, скренемо пажњу на озбиљна питања и проблеме којима се баве пре свега родитељи деце, што је изузетно важно са становишта спорта којем Црвена звезда припада. Због тога мислим да су ова скромна финансијска средства која су прикупљена само подстицај да се генеришу неке нове акције које ће ићи у овом правцу. Овим путем се захваљујем удружењу које је партнер у овом послу“, рекао је Мијаиловић.
Црвена звезда ће наставити са кампањом „Звезда игра за тебе“, а на преосталих пет мечева на стадиону „Рајко Митић“ клуб ће помоћи још пет удружења.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 09.04.2022
СПОРТ
Дани одлуке у Суперлиги: Каква драма нас чека у последњем колу?
Навијачи Звезде послали поруку Синиши Михајловићу - Sputnik Србија, 1920, 06.04.2022
СПОРТ
Звезда елиминисала ТСЦ, послата снажна порука Михајловићу /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала