Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Време данас: Облачно, повремено с кишом, увече разведравање

© Sputnik / Спутњик СрбијаВременска прогноза
Временска прогноза - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2022
Пратите нас
Временска прогноза за недељу 10. април
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Време у Србији

У Србији ће сутра бити претежно облачно, хладније и ветровито, повремено с краткотрајном кишом, на планинама са снегом, уз највишу температуру од 8 до 14 степени.
После подне на северозападу, а увече и ноћу у свим крајевима разведравање, према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода.
Најнижа сутрашња температура биће од 2 до 7 степени. Ветар умерен и јак, северозападни, на истоку Србије понегде и са ударима олујне јачине.
CC0 / Pixabay / Временска прогноза за 10.4.2022.
Временска прогноза за 10.4.2022. - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2022
Временска прогноза за 10.4.2022.

Време у Београду

И у Београду сутра претежно облачно, хладније и ветровито, повремено с краткотрајном кишом. Ветар умерен, повремено јак, северозападни. Најнижа температура око 4, а највиша око 11 степени.

Време наредних дана

Према изгледима времена за наредних седам дана, од понедељка, 11. до четвртка, 14. априла се у ноћним и јутарњим сатима очекује слаб приземни мраз, док ће појава мраза на 2 метра висине бити локална – у понедељак на северу Србије, а у уторак у централним и јужним крајевима.
У току дана биће претежно сунчано, само још у понедељак средином дана и после подне променљиво облачно, на истоку Србије понегде с краткотрајном кишом, на планинама са снегом. Дневна температура у понедељак испод просека, а од уторка у осетном порасту.
У петак, 15. априла и суботу пролазно наоблачење уз пад температуре и кишу понегде. На планинама слаб снег.
У недељу углавном суво са дужим сунчаним интервалима.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала