- Sputnik Србија, 1920
Специјална операција у Украјини
Све о специјалној војној операцији Русије за демилитаризацију и денацификацију Украјине.

Власти острва Џерзи замрзнуле имовину Абрамовича у вредности од седам милијарди долара?

© AP Photo / Matt DunhamРоман Абрамович: Иако губи милијарде долара због кирзе изазване вирусом корона, и даље остаје племенитог срца.
Роман Абрамович: Иако губи милијарде долара због кирзе изазване вирусом корона, и даље остаје племенитог срца. - Sputnik Србија, 1920, 13.04.2022
Пратите нас
Суд острва Џерзи донео је одлуку да замрзне имовину која би могла да припада бизнисмену Роману Абрамовичу и има укупну вредност од преко седам милијарди долара, саопштила је агенција „Блумберг“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Поред тога, полиција на острву, које се налази у каналу Ламанш и има репутацију „пореског уточишта“, добила је налог за претрес просторија које би могле да припадају руском бизнисмену.
Абрамович, чије се богатство процењује на 13,9 милијарди долара, према подацима „Bloomberg Billionaires Index“ (BBI) се од марта налази под санкцијама Европске уније и Велике Британије. Његова имовина је замрзнута, укључујући и лондонски фудбалски клуб „Челси“, чија је судбина и даље неизвесна.
Московски Кремљ - Sputnik Србија, 1920, 29.03.2022
РУСИЈА
„У питању је информативни рат“: Кремљ демантовао наводе о тровању Абрамовича
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала