- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Један Стефан из Мојковца – сâм на све „Енглезе“! /видео/

© AP Photo / Manu FernandezСтефан Савић
Стефан Савић - Sputnik Србија, 1920, 14.04.2022
Пратите нас
Стефан Савић, бивши фудбалер Партизана и репрезентативац Црне Горе, нашао се у центру пажње током утакмице Атлетико Мадрида и Манчестер Ситија у реванш мечу четвртфинала Лиге шампиона пошто није желео да дозволи играчу ривала Филу Фодену да краде време у финишу дуела после чега се сукобио са правом легијом странаца која наступа у енглеском тиму.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Фаулирани Фоден се котрљао по трави и уместо да настави природан пут ван терена, он се котрљајући враћао унутар линије како би утакмица била заустављена и Атлетико спречен да евентуалним голом избори продужетке.
Савић је одвукао Фодена ван граница игралишта, у то се у први мах умешао Украјинац Олександр Зинченко, а потом је настао потпуни хаос.
Најпре је Немац турског порекла Илкај Гиндоан гурнуо Савића, појавио се ту и Португалац Бернардо Силва, а улогу главног силеџије покушао је да преузме Холанђанин Нејтан Аке, ушавши у клинч са Савићем, заједно са некадашњим Фрацузом, а сада Шпанцем баскијског порекла Ајмериком Лапортом.
„Готово да се Стефан Савић сам сукобљава са половином екипе противничког тима“, прокоментарисао је коментатор РТС Александар Стојановић.
Савић је отишао од гужве, потом се у мирнијем тону објаснио са енглеским репрезентативцем Џоном Стоунсом, али је уље на ватру донео Џек Грилиш, у овом дуелу резервни играч Ситија.
Грилиш је пришао и видно опсовао 30-годишњег момка из Мојковца који га је одмах ухватио за косу, показавши да не може да остане имун на провокације, увреде и срамотан покушај преваре попут крађе времена у финишу фудбалске утакмице.
Утакмица је на крају завршена нерешеним резултатом 0:0, а у полуфинале Лиге шампиона је отишао Манчестер сити због победе од 1:0 из првог дуела одиграног у Енглеској.
Манчестер сити - Sputnik Србија, 1920, 13.04.2022
СПОРТ
Драма у Мадриду после које је славио Манчестер – Ливерпул угасио Бенфику после ремија
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала