- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Суперјунаци из доба Јуре: Супермен као брахиосаур, Бетмен као алосаур

© Фото : ПромоЛига из доба Јуре
Лига из доба Јуре - Sputnik Србија, 1920, 14.04.2022
Пратите нас
Нови стрип „The Jurassic League“ представља добро познате суперхероје попут Бетмена, Супермена и Чудесне жене из серије стрипова „Dark Horse“ као диносаурусе.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Нови стрип серијал Даниела Ворена Џонсона који излази у мају ове године доноси потпуно нову верзију мита о суперхеројима који чини Лигу правде. Наиме, добро познати суперјунаци претвориће се у диносаурусе, па ће тако Бетмен постати алосаур, Чудесна жена трицератопс, Супермен је брахиосаур
Ови супердиносаурси заједно са лигом других супермоћних праисторијских гуштера удужиће снагу како би планету Земљу спасили од Дарксејда.
Серијал броји шест делова, а нацртао га је Хуан Гедеон који је рекао да је „Jurassic League“ са диносаурисима суперхеројима у епској борби за опстанак Земље стрип који је одувек желео да уради.
„Ово је моја верзија цртаног филма или видео игрице из деведесетих. Очекујте причу о опстанку, јединству и нади где јаки штите слабе у свету где опасност вреба на сваком углу.”
© Фото : ПромоНасловница првог броја стрипа "Лига из доба Јуре"
Насловница првог броја стрипа Лига из доба Јуре - Sputnik Србија, 1920, 14.04.2022
Насловница првог броја стрипа "Лига из доба Јуре"
Писац и аутор насловнице Данијел Ворен Џонсон каже да је било апсолутно задовољство стварати нови ’DC’ универзум који чине диносауруси, пећински људи и догађаји на ивици изумирања.
Бетсуар у рвачком суплексу са Џокер дилофосаурусом, нема на чему“, додао је он.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала