- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан разбио Цибону, следи плеј-оф

© Фото : АБА лигаДетаљ са утакмице Партизан – Цибона
Детаљ са утакмице Партизан – Цибона - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2022
Пратите нас
Кошаркаши Партизана завршили су регуларни део АБА лиге победом над Цибоном резултатом 98:77.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Партизан је тиме окончао регуларни део регионалног шампионата са 22 победе и четири пораза, па ће са тим резултатом, уколико Црвена звезда не изгуби све мечеве до краја, у плеј-оф ући са друге позиције, а противник у полуфиналу ће им највероватније бити бољи из дуела Будућност – ФМП.
Ово је уједно била и друга победа црно-белих над клубом из Загреба ове сезоне. Цибона ће остати без доигравања и такмичење ће завршити од 7-10. позиције.
Изабраници Жељка Обрадовића су одлично ушли у меч пред својим навијачима, а већ после прве деонице имали су двоцифрену предност (27:16).
Предност Партизана у другом кварталу износила је максималних +16, а Цибона је само успевала да се задржи на том минусу, без икаквих шанси да се резултатски укључи у меч.
Црно-бели су меч мирно привели крају у лепој, домаћој атмосфери, ставивши тачку на такозвани балкански класик са Цибоном.
Најбољи код победника били су Јам Мадар са 17, Матијас Лесор са 16, Зек Ледеј са 14 и Алекса Аврамовић и Балша Копривица са по 13 поена.
На другој страни истакли су се Амар Гегић са 14 и Тони Накић и Данко Бранковић са по 12 поена.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Жељко Обрадовић – тренер Партизана - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2022
СПОРТ
Обрадовић: Све дугујем Профи и Дуди /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала